Beer

Schlagwörter:
alcoholic beverage, Brau Union, Referat, Hausaufgabe, Beer
Themengleiche Dokumente anzeigen

Beschreibung / Inhalt
Das Dokument beschäftigt sich rund um das Thema Bier. Es geht um die Bestandteile von Bier, seine Geschichte, die Produktion von Bier in Österreich und das Bier in Irland. Es wird auch die Frage aufgegriffen, ob Bier dick macht und welchen Alkoholgehalt Bier hat. Zum Schluss wird die ideale Temperatur zum Servieren von Bier genannt. Zusammenfassend ist Bier eine weltweit beliebte alkoholische Getränkeart, die aus Gerstenmalz, Hopfen, Hefe und Wasser besteht. Es gibt eine lange Geschichte des Bieres, welches besonders auch in Österreich produziert wird. In Irland sind Guinness, Kilkenny und Murphy's bekannte Biersorten. Bier macht nicht unbedingt dick, aber es regt den Appetit an. Der Alkoholgehalt variiert zwischen 0,5 und 7 Prozent, wobei das ideale Servieren von Bier zwischen 7 und 9 Grad Celsius erfolgen sollte.
Direkt das Referat aufrufen

Auszug aus Referat
Beer What is beer? Beer is an alcoholic beverage (drink, Getränk), which consists of barley malt, hop, yeast and water. Beer is drunk over the whole world, and from all social classes. History of the beer Beer already exists for a very long time. Even the Egypt s drunk beer. The first people in Europe who drunk beer, were the Teutons (Germanen). Beer in Austria Austria produces 1 billion litre beer per year. The largest brewery in Austria is the Brau Union , followed by the Ottakringer Brauerei . Altogether there are about 70 breweries in Austria. Beer in Ireland We will fly to Ireland in April and maybe we have the chance to taste an Irish beer. Therefore I want to tell you something about the Irish beer. The most well-known beer from Ireland is Guinness . It is a stout beer; this means that it is a dark beer. In Dublin there are more than 1000 Pubs. Other well-known beer sorts of Ireland are Kilkenny and Murphy s . Does beer make thick? Beer does not make thick, but beer makes appetite. Hop, alcohol and carbonic acid (Kohlensäure) energize the appetite. But beer itself has fewer calories than milk, grape juice or sparkling wine (Sekt). Which alcohol content does beer possess? Normally a beer has an alcohol content of 5 percent. Alcohol-free beer has an alcohol content up to 0.5 percent and Bockbier has an alcohol content of 7 percent and more. At which temperature should beer be served? The ideal temperature for serving beer is between 7 and 9 degrees of Celcius. This is ...
Direkt das Referat aufrufen

Autor:
Kategorie:
Englisch
Anzahl Wörter:
288
Art:
Referat
Sprache:
Englisch
Bewertung dieser Hausaufgabe
Diese Hausaufgabe wurde bisher 2 mal bewertet. Durchschnittlich wurde die Schulnote 6 vergeben.
Zurück